Onze geschiedenis

Van hobby tot zelfstandig videograaf

Raf Van Dyck

Oprichter van 393 Productions

Van jongs af aan werd ik al gefascineerd door de kracht van visuele verhalen. Mijn reis begon met het vastleggen van alledaagse momenten en het experimenteren met verschillende manieren om emoties en betekenissen over te brengen door middel van bewegende beelden. Terwijl ik groeide als videograaf, ontwikkelde zich een onwrikbare passie voor het vastleggen van de essentie van het leven in al zijn prachtige vormen.

Toen ik voor het eerst de kans kreeg om een huwelijk vast te leggen, besefte ik dat dit een perfecte gelegenheid was om mijn passie voor videografie te combineren met mijn liefde voor het vertellen van liefdesverhalen. Er is iets magisch aan het vastleggen van de puurheid van emoties, de oprechte geloften en de vreugdevolle tranen op een van de meest bijzondere dagen in iemands leven. Het is alsof ik deel uitmaak van een intiem moment dat voor altijd zal blijven voortbestaan.

Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden verfijnd om niet alleen momenten vast te leggen, maar om volledige verhalen te vertellen. Elk huwelijk heeft zijn eigen unieke sfeer en dynamiek, en ik streef ernaar om die kenmerken vast te leggen en te verweven in een cinematografische vertelling die het paar en hun geliefden keer op keer kunnen herbeleven.

Mijn passie voor videografie heeft zich verweven met mijn liefde voor huwelijken, en ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van zulke intieme en vreugdevolle momenten in het leven van mensen. Elk frame, elke bewerking en elk detail draagt bij aan het creëren van een blijvende erfenis die generaties lang meegaat. En terwijl ik doorga met het vastleggen van liefdesverhalen, ben ik vastbesloten om mijn passie te blijven voeden en te evolueren, zodat ik keer op keer buitengewone herinneringen kan blijven creëren voor degenen die ervoor kiezen om hun verhaal met mij te delen.