Prijzen Huwelijk

Wij verzorgen al uw videos

Welkom bij onze prijzen en pakketten!


Bij het kiezen van de perfecte herinnering aan jullie speciale dag begrijpen we dat transparantie in prijzen essentieel is. Hier bij 393 Productions streven we ernaar om jullie de best mogelijke ervaring te bieden, van het vastleggen van intieme momenten tot het creëren van prachtige en blijvende herinneringen.

Onze prijzen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de duur van de dekking en het uiteindelijk af te leveren aantal videos. We bieden een verscheidenheid aan pakketten die zijn ontworpen om aan verschillende voorkeuren en budgetten te voldoen, zodat jullie de keuze hebben die het beste bij jullie dag past.

Om jullie een idee te geven van onze prijsklasse, beginnen onze pakketten bij 950 euro. Dit omvat 8 uur aanwezigheid en een highlightsfilm van 4 minuten. Voor diegenen die graag wat meer willen, hebben we ook uitgebreidere pakketten beschikbaar, zoals een gans dag aanwezigheid, een highlightsfilm van 6 a 7 minuten, een instagramtrailer van 1 minuut en de ceremonie in zijn geheel, door 3 camera's opgenomen. Dit pakket komt op 1450 euro. Maar we kunnen zeker naar ieders budget werken. Neem contact op en sta versteld van wat mogelijk is.

Het vastleggen van jullie liefdesverhaal is een investering die generaties lang meegaat, en we willen ervoor zorgen dat jullie de best mogelijke ervaring hebben. Daarom nodigen we jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat we jullie wensen kunnen bespreken en een op maat gemaakte offerte kunnen maken die perfect aansluit bij jullie behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze prijzen, beschikbaarheid en om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om samen te werken en jullie liefdesverhaal tot leven te brengen op een manier die jullie voor altijd zullen koesteren.

Uw interesse gewekt, neem dan zeker even contact op...