Ons materiaal

Wij verzorgen al uw videos

What we use...

Emotie, vreugde en het wow effect. Deze drie elementen probeer ik steeds in mijn videos te implementeren. Dit alles probeer ik steeds te verpakken in een leuke cinematische film, waardoor jouw kijkers zich betrokken voelen tot uw verhaal. De hulpmiddelen die ik gebruik om tot dit resultaat te komen kan u hieronder bekijken

Panasonic Lumix S1H

Het allernieuwste toestel van Panasonic behoort tot de top onder de filmmakers. Samen met enkele toplenzen brengt dit toestel de knapste, meest kleurrijke beelden op uw scherm. 6K resolutie, hoge framerate voor knappe slomo en 10 bit kleurdiepte zodat de kleuren van uw scherm spatten. Dit powerhouse kan het allemaal.

Benro monopod

Met de Benro monopod, voorzien van een vloeistof gedempt videohoofd en tripod steun, kan ik snel en stabiel filmen en verplaatsen. Een must have op huwelijken en evenementen.

DJI Ronin S

Een stabilizer kan niet ontbreken bij een moderne productie. Met de Ronin S kan ik in krappe of snelle situaties steeds de meest stabiele beelden afleveren.  

Atmos Ninja blade

Een external monitor waarop je nog beter het frame kan instellen met je camera. Dankzij deze technologie kan je uw camera sneller en beter instellen. Je ziet dadelijk of een frame onder- of overbelicht is. 

Tascam DR-05 

 Bij elke leuke video behoort ook mooi helder geluid. betreft het een interview, ronkende motoren of een afgelegde gelofte bij een huwelijk. Dankzij de Tascam nemen we dit allemaal kraakhelder op. 

Tascam DR 10L

De Tascam DR10L kan door zijn klein formaat bewaard worden in een binnenzak. Met het hoogwaardige microfoontje worden dan de zuiverste klanken opgenomen zodat we deze later kunnen matchen met de gemaakte beelden.

Uw interesse gewekt, neem dan zeker even contact op...